Vi jobbar just nu på att uppgradera våra system och förbättra funktionaliteten i vårt lager, och kommer därför ha längre ledtider i packning och behandling av beställningar med leverans till varuhus.

Just nu är leveranstiden till varuhus beräknad till 4-10 arbetsdagar.

Vid brådskande beställningar ber vi dig välja annat fraktsätt, och under tiden kommer vi erbjuda fri frakt till ombud med DB Schenker, paketet skickas då till närmaste ombud utifrån ditt postnummer. Vilket ombud som är närmast dig ser du här.

Vänligen notera att fraktsättet "Leverans till ombud" inte är tillgängligt för alla varor, och begränsas av orderns totala volym och vikt.

Ladda ner appen "Mina Paket" från Unifaun i App Store eller Play-butiken för att följa din leverans.