Om du fått en leveransbekräftelse men paketet inte anlänt efter 5 arbetsdagar, ber vi dig först kontrollera status på leveransen i appen "Mina paket" som finns att ladda ner i alla app-butiker.

Om du inte hittar information om din leverans där kan du kontakta Åhléns Kundservice med ditt ordernummer för att spåra paketet.

Information om leverans till varuhus:

Vi jobbar just nu på att uppgradera våra system och förbättra funktionaliteten i vårt lager, och kommer därför ha längre ledtider i packning och behandling av beställningar med leverans till varuhus.

Just nu är leveranstiden till varuhus beräknad till 4-10 arbetsdagar.