Bästa kund


För Åhléns är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och har sedan en tid tillbaka vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning på våra varuhus och kontor.


Vi har utökade städrutiner och städning i våra varuhus och ser löpande över utsatta ytor samt har satt ut handsprit på utvalda ställen.


Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. De av våra medarbetare som har minsta förkylningssymptom får vara hemma.


Vi har tills vidare stängt ner tjänster som innebär närmare kontakt som make-up och hudvårdsservice och tagit bort tester från make-up och hudvårdshyllan men vi hjälper naturligtvis fortfarande kunder med tips och att hitta rätt produkter.


Våra varuhus har öppet som vanligt och du kan även handla på vår e-handel åhlens.se med möjlighet till hemleverans. Om vi behöver ändra öppettider eller tillfälligt stänga varuhus kommer vi informera om detta på åhlens.se.


Ta väl hand om er!


Vänligen Åhléns