Beställningar som skickas med Best, DHL, PostNord eller Schenker kan följas i appen "mina paket" från Unifaun, där ordern automatiskt dyker upp om du registrerat dina uppgifter. Appen är kostnadsfri och finns för Android och Apple i respektive butik.

Beställningar som skickas till varuhus kan däremot inte följas på samma sätt, men aviseras via mail och sms när de finns för uthämtning i önskat varuhus.