Välj ”Logga in för första gången” under Mina sidor och följ instruktionerna. Skriv in ditt personnummer. Du får då upp eventuell e-postadress och mobilnummer som finns registrerade.

Behöver du nytt lösenord så klickar du på länken för att begära nytt lösenord som skickas via mail eller SMS. Du kan också välja att logga in med ditt medlemsnummer.

Ditt medlemsnummer hittar du på något av våra utskickade magasin, ett kvitto eller en leveransbekräftelse från e-handelsköp.

Om du saknar ditt medlemsnummer och inte har korrekta kontaktuppgifter sparade till medlemskapet kan du istället begära ut ditt medlemsnummer här.