Medlemskapet hos Åhléns är kostnadsfritt och gäller i alla våra varuhus och på åhlens.se.

Medlem kan du bli i alla våra varuhus och på åhlens.se. För att bli medlem hos Åhléns måste du ha fyllt 16 år. Medlemskapet, som är personligt och inte kan överlåtas, är endast tillgängligt för privatpersoner.

Medlemskapet kan kopplas till en personlig inloggningsfunktion som du själv skapar och som gör att du exempelvis kan spara favoriter på åhlens.se. Som inloggad får du även åtkomst till "Mina sidor" med ett personligt anpassat innehåll och för dig relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och erbjudanden. På Mina sidor kan du exempelvis även se din köp- och betalningshistorik och administrera inställningarna för ditt medlemskap. Läs mer om Mina sidor under respektive avsnitt nedan.

När du handlar i ett varuhus behöver du visa upp ID-handling eller medlemskort för att samla poäng, använda bonus eller nyttja erbjudanden. Om ID-handlingen inte är svensk krävs även medlemsnummer. Personbevis gäller inte som ID-handling. När du handlar på åhlens.se loggar du istället in med dina personliga användaruppgifter på Mina sidor.

Det finns tre medlemsnivåer; Medlem, Medlem 1 500+ och Medlem 10 000+. Ju fler poäng du samlar desto högre medlemsnivå och desto fler förmåner får du.

Har du frågor eller funderingar kan du alltid vända dig till kundservice på kundservice@ahlens.se eller 010-455 00 80.