För avsluta ditt medlemskap, klicka här. Om du saknar BankID behöver du, tillsammans med din begäran, postalt skicka in en kopia med bild på dig själv när du håller i din legitimation.  Om du inte är aktiv, det vill säga inte registrerar något köp på 24 månader, avslutas ditt medlemskap automatiskt.

Du kan också avsluta ditt medlemskap genom att ringa Kundservice, ha då ditt mobila bank-id nära till hands för att underlätta processen.