Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA - Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler från mottagandet av varan. Bäst är om du uppsöker ditt närmaste varuhus för att returnera. 


Du har dock inte ångerrätt på presentkort eller metervaror. På grund av hälso- och hygienskäl omfattas förseglade parfymflaskor och kosmetik samt sexleksaker av returrätten endast ifall plomberingen/förseglingen är intakt. Av hygienska skäl plomberas örhängen, vid bruten plombering gäller ej öppet köp eller bytesrätt.


Hos Åhléns har du även 60 dagars öppet köp från inköpstillfället på en vara i obruten originalförpackning.


Varor beställda via åhlens.se returneras till varuhus eller via post till vårt e-handelslager. Om varan kommer i någon slags förpackning ska även denna följa med i returen, behåll även alla etiketter. 


Vid provning av badplagg och underkläder, vänligen gör detta över dina egna underkläder och behåll hygienremsan kvar. Väljer du att skicka tillbaka varorna via post till vårt e-handelslager tillkommer en returfrakt på 39 kr, som dras av i samband med återbetalning. 


Har du köpt en vara på vår e-handel och vill byta till annan storlek så går det bra att göra i valfritt varuhus utan extra kostnad, förutsatt att det varuhuset säljer just den varan.