Så snart din beställning lämnar vårt lager kommer du att få en leveransbekräftelse mailad till dig.

Normalt skickas en order från vårt lager 1-3 vardagar efter att du har gjort en beställning.

Beroende på hur många beställningar vi får in och andra orsaker till försening så kan det ibland ta någon extra dag.

När vi sedan har skickat din order kan du följa den antingen i appen Mina Paket eller Postnords egna app. Gäller det Varuhusleverans kommer du att få ett sms och ett mail när varan är framme.